Pumpteknik får ny VD

Efter 16 år lämnar Bo Svensk över VD rollen till Pumptekniks nya ägare.

Pumpteknik kommer framöver att drivas av Stefan Ström. Stefan har gedigen erfarenhet från processindustrin och kommer närmast från ProMinent Doserteknik AB där han varit VD de senaste 14 åren.

Stefan Ström beskriver sig själv som en riktig lagspelare som brinner för att bygga upp organisationer och motivera personal. Efter lång tid inom en större koncern tilltalas han nu av att få ta ledarrollen i ett privatägt företag.

– Jag känner mig mycket hedrad över förtroendet att få driva ett så fint bolag som Pumpteknik vidare in i framtiden, säger Stefan Ström.

Bo Svensk är glad över att Pumpteknik kommer att fortsätta vara ett privatägt företag med alla fördelar det innebär. På frågan om varför han lämnar VD-stolen svarar han helt enkelt att han anser sig ha kommit upp i en ålder när det är dags att lämna stafettpinnen vidare. Och Bo är mycket nöjd med sin ersättare.

– Det känns naturligt och riktigt att lämna över företaget till någon som kommer att ta väl hand om det. Någon som kommer att jobba för Pumptekniks långsiktiga utveckling, till gagn för såväl kunder som leverantörer – och inte minst för våra anställda. Stefan Ström har lång erfarenhet från branschen, dokumenterade meriter inom bolagsutveckling och goda kundkontakter, vilket gör honom till helt rätt person för uppdraget.

Bo Svensk kommer att vara fortsatt verksam inom bolaget under en tid framöver.

För mer information, kontakta:
Stefan Ström tel. 0708-62 05 30
Bo Svensk tel. 0703-47 26 67

Pumpteknik AB är en av landets mest kompletta leverantörer av pumpar, blås- och vakuumaggregat, kompressorer och slamutrustning. Vi erbjuder ett högkvalitativt produktprogram, god och bred kompetens – och ett stort engagemang i våra kunders pumpfrågor.


Nyheter


Artikel om Swepump

Vi är stolta över att meddela att Swepump har blivit uppmärksammade i en nyligen publicerad artikel i Underhåll och Driftsäkerhets

Joachim Jämttjärn lämnar med varm hand över till Emma Risén

– Det är med en känsla av stolthet över det arbete vi tillsammans genomfört och med tillförsikt jag lämnar över

Europump har lanserat sin nya webb

Den nya webbsidan innehåller nua funktioner så som: • en energisparinstrumentpanel • bättre synlighet för våra medlemsföreningar • en medlemsförmånsavdelning

Möt Swepumps nye styrelsemedlem Lars Rüdén

Robota ingår i Indutradekoncernen och etablerades 1943, men det var på 60-talet som pumpar blev den huvudsakliga sysslan. ”Jag har