Pumpbranschen erbjuder många möjligheter!

Swepump samlar företag inom pumpbranschen verksamma som tillverkare av produkter som pumpar, pumpstationer och tillhörande utrustning, importörer eller serviceföretag inom flödes- och vakuumhantering. Välkommen till en spännande bransch!

Ny verklighet,
ny kompetens

Pumpbranschen är på en spännande förändringsresa som ställer krav på nya kompetenser. Digitalisering är en aspekt och parallellt blir energieffektivisering allt viktigare. Engagera dig i pumpbranschens digitaliserings- och hållbarhetsresa du också!

Johan är Applikationsexpert med inriktning automation

Johan Skogström Jodenius är sedan 1 år applikationsexpert med inriktning automation hos WILO Nordic. På gymnasiet läste han till automationselektriker och efter starten på karriären i en annan bransch tackade han ja till tjänsten efter goda erfarenheter från WILO:s produkter och ett gott intryck av arbetsplatsen. I framtiden tror han att vi kommer se ännu fler system i samverkan med olika pumptyper.

Läs mer >>

”Är du teknikintresserad, tycker om att lösa problem och ha många bollar i luften? Då kommer du trivas!”

Rebecca Stenberg arbetar som kund- och säljsupport på Axflow och är inne på sitt 5:e år i pumpbranschen, en bransch där det enligt henne aldrig är tråkigt. Hon uppskattar att arbeta på ett mindre företag med en familjär och härlig atmosfär och där ingen dag är den andra lik.

Läs mer >>

Josef Ström, Pumpteknik

Josef är andra generationen i pumpbranschen

Josef Ström har valt pumpbranschen precis som sin pappa och har en bred tjänst där han jobbar med såväl service och montage som lager och logistik. Variationsrika dagar och frihet under ansvar är tjusningen med att arbeta i ett mindre företag inom pumpbranschen enligt Josef.

Läs mer >>

”Jag uppskattar variationen,
inte en förfrågan är den andra lik”

Eva Røstbakken är Sales Engineer hos pumpföretaget Zander & Ingeström. Hon uppskattar ett självständigt arbete där hon får hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna och bygga relationer. Dagarna varieras med kundkontakt eller offertskrivande framför datorn och dagar när man är ute på vägarna för att besöka kunder.

Läs mer >>

Olika jobb i
pumpbranschen

Pumpbranschen erbjuder många möjligheter. Du kan välja ett stort global bolag med möjlighet att arbeta internationellt eller ett mindre bolag med bredare roller och stor möjlighet att påverka. Här ser du exempel på tjänster våra medlemsföretag regelbundet söker efter.

Till översikten >>

Kontakta
företag!

Är du nyfiken på en karriär inom pumpbranschen? Här hittar du Swepumps medlemsföretag och kontaktuppgifter till ansvarig för rekrytering. Välkommen att kontakta våra medlemsföretag för att se vilka aktuella tjänster som finns att söka just nu!

Läs mer >>