Andreas Lindberg, Wilo Nordic, ny i Swepumps styrelse

Andreas Lindberg, Wilo, är sedan höstmötet ny i Swepumps styrelse.

Andreas Lindberg är ny VD för Wilo Nordic sedan den 1 oktober i år och valdes in i styrelsen i samband med Swepumps extra årsmöte den 12 november. Närmast kommer Andreas från företag som ProfilGruppen och CTC där han ansvarat för försäljning, inköp och logistik.

Andreas Lindberg, Wilo. Fotograf; Janike Eleby.

“Vi på Wilo strävar efter att utveckla och tillhandahålla ansvarsfulla lösningar för vattenapplikationer
som alla har nytta av, överallt. Att vara medlem i Swepump känns då både som en självklarhet och en möjlighet för att fortsätta utveckla branschen samt oss som företag”, säger Andreas om medlemskapet i Swepump.

Varför tycker du det är viktigt att vara med i en branschorganisation?

“Wilo har varit med i Swepump i många år och det är ett mycket bra sätt att både kunna dela och ta del av gemensamma utmaningar. Det kan till exempel gälla framtida krav, utbildningsbehov, nästa generation som skall jobba med våra produkter etc. För min egen del är det ju nu även extra inspirerande och kul att få möjligheten att lära känna nya kollegor i pumpbranschen!”


Nyheter


Andreas Lindberg, Wilo Nordic, ny i Swepumps styrelse

Andreas Lindberg är ny VD för Wilo Nordic sedan den 1 oktober i år och valdes in i styrelsen i

Möt Swepumps nye styrelsemedlem Thomas Nyström

Möt vår nya styrelsemedlem Thomas Nyström som blev invald vid vårmötet 2021 och vad han har för tankar kring medlemskapet.

Swepump kliver in i 2022 med ny logotyp

”Swepump organiserar de svenska pumpaktörerna och arbetar med viktiga frågor inom samhällsbyggnad och grön omställning för hela vår bransch. En

Så var Swepumps höstmöte 2021

”Höstmötet hölls en vacker höstdag och det var trevligt att träffas igen. Eftersom jag klev in som ordförande på distans